Детски гумени ботуши

Добре дошли в света на дъждовните приключения! Нашата колекция от гумени ботуши е вдъхновена от радостните моменти, които децата преживяват, докато изследват природата. Създадени да поддържат малките крачета сухи и стилни, тези ботуши са идеални спътници за скачане в локви, разходки сред природата и приключения в дъждовен ден. Всеки чифт е изработен от издръжливи материали, осигуряващи комфорт и безкрайни часове игра. Пригответе се да направите фурор с нашата вълнуваща колекция!

Важни характеристики при избора на детски гумени ботуши

  • Живи и игриви дизайни, които разпалват въображението
  • Здрави и водоустойчиви материали за приключения при всякакви метеорологични условия
  • Удобна и лека конструкция за активни деца
  • Лесен за почистване и поддръжка
  • Предлага се в различни размери за малки и по-големи деца
  • Специални продукти:
  • Направете дъждовните дни по-ярки с тези весели слънчеви гумени ботуши на тема сафари! С очарователни животински щампи и живи цветове, тези ботуши със сигурност ще предизвикат усмивки на лицето на вашия малък изследовател.
Ankles 5400039A 3240

Ankles 5400039A 3240

Тези детски гумени ботуши Ankles са най-добрият избор за малки авантюристи. Със своята здрава конструкция и водоустойчив дизайн, те гарантират, че малките крачета ще останат сухи и удобни по време на дъждовни приключения. Живият цвят добавя забавление към всяко скачане в локва.

Детски гумени ботуши Taika 2.0 5400001A 2351

Детски гумени ботуши Taika 2.0 5400001A 2351

Препоръчани както за стил, така и за функционалност, тези детски гумени ботуши Taika 2.0 са задължителни за дъждовните дни. Елегантният дизайн и издръжливият гумен материал ги правят идеални за игра на открито. Позволете на детето си да изследва с увереност, като същевременно поддържа краката си сухи и изглежда модерен.

Peppa Splash Welly RKF713 ArubaBlu Rain

Peppa Splash Welly RKF713 ArubaBlu Rain

Позволете на децата си да скачат в локвите с Peppa Pig! Тези висококачествени ботуши Peppa Splash Welly са проектирани да издържат на дъждовни приключения. Отличаващи се със забавен и жив цвят ArubaBlu, те съчетават практичност и чара на Peppa Pig за едно вълнуващо изживяване на открито.

Детски гумени ботуши Minnow Jnr Welly RKF451 Maizeylwbee LKE

Детски гумени ботуши Minnow Jnr Welly RKF451 Maizeylwbee LKE

Освежете дъждовните дни с тези Minnow Jnr Welly Maizeylwbee LKE Wellies. Техният весел жълт цвят и дизайн с пчелна тематика ги отличават от останалите модели. Те осигуряват отлично сцепление и защита за малките крачета, осигурявайки часове комфортна и приятна игра.

Гумени ботуши Mudplay Jnr RKF649 Yellow 200

Гумени ботуши Mudplay Jnr RKF649 Yellow 200

Нека калните приключения започнат! Тези детски гумени ботуши Mudplay Jnr в ярко жълто и черно са идеални за игра на открито при мокри условия. Със своята издръжлива конструкция и надеждно сцепление, те поддържат краката сухи и осигуряват стабилност, позволявайки на децата да прегърнат своята игрива страна.

Гумени ботуши Flag Rain Boot T3X6-30766-0047 M Yellow 200

Гумени ботуши Flag Rain Boot T3X6-30766-0047 M Yellow 200

Направете патриотичен блясък с тези Flag Rain Boots. Отличаващи се със смел дизайн на флаг, тези жълти гумени ботуши са едновременно стилни и функционални. Те предлагат отлична водоустойчивост, гарантирайки, че малките крачета ще останат сухи и удобни.

Гумени ботуши Mudplay Jnr RKF649 Unicorn/Rorc BLL

Гумени ботуши Mudplay Jnr RKF649 Unicorn/Rorc BLL

Добавете нотка магия към дъждовните дни с тези очарователни гумени ботуши Mudplay Jnr Unicorn/Rorc BLL. Дизайнът с еднорог и наситените цветове ги правят предпочитани сред малките приключенци. Тези ботуши съчетават забавление и практичност, поддържат краката сухи и позволяват на въображението да се развихри.

Гумени ботуши Taika 2.0 5400001A 2350

Гумени ботуши Taika 2.0 5400001A 2350

Тези гумени ботуши Taika 2.0 са перфектната комбинация от стил и функционалност. Със своя модерен дизайн и издръжлива конструкция те са идеални за приключения в дъждовни дни. Позволете на детето си да изследва на открито, докато остава сухо и изглежда готино без усилие.

Гумени ботуши Torup LTORU101N Violet

Гумени ботуши Torup LTORU101N Violet

Излезте със стил с тези прекрасни виолетови гумени ботуши Torup. Техният жив цвят и удобна кройка ги правят предпочитан избор за влажно време. Тези ботуши осигуряват надеждна защита срещу дъжд, като гарантират, че малките крачета ще останат сухи и готови за приключения на открито.

Гумени ботуши Ankles 5400039A 2350

Гумени ботуши Ankles 5400039A 2350

Доверете се на издръжливостта и практичността на тези гумени ботуши Ankles. Със своята надеждна конструкция и водоустойчив дизайн, те са надежден избор за игра при всякакви метеорологични условия. Елегантният дизайн и разнообразният цвят ги правят основна част от гардероба на всеки малък изследовател.


Впуснете се във вълнуващи приключения в дъждовни дни с нашата колекция гумени ботуши дъждовни приключения! Развихрете въображението на вашето дете, докато краката му остават сухи и удобни. Пазарувайте сега и нека забавлението започне!

Водоустойчиви ли са тези детски гумени ботуши?

Да! Тези детски гумени ботуши в колекцията ни са проектирани да бъдат напълно водоустойчиви, поддържайки малките крачета сухи и удобни дори по време на силен дъжд или при приключения при скачане през локви.

Лесни ли са за почистване детските гумени ботуши?

Да, почистването на детските гумени ботуши е лесно! Просто съборете грубото замърсяване и кал и почистете с влажна кърпа или ги изплакнете под течаща вода. Те са направени от материали, които са лесни за почистване и поддръжка, което гарантира, че остават в отлично състояние за всички изпълнени със забавления дейности на открито.

Дрехи за Всеки - Superdrehi.com
Logo
Shopping cart